EarlyBridge.

Employee Engagement. Teams die werkelijk in beweging komen.

Betrokken en effectieve teams zijn onmisbaar voor het succes van elke organisatie. Met onze incompany programma’s activeren we teams, bevorderen we eigenaarschap en creëren we zelfredzaamheid binnen je organisatie, zodat je bedrijfsstrategie succesvol wordt vertaald naar de praktijk.

Onze aanpak.

1. Teamontwikkeling

Wij ondersteunen je team bij het doorbreken van oude patronen en het ontwikkelen van een effectieve en inspirerende samenwerking. Door middel van intensieve live en online trainingen en uitgebreide teamprogramma’s richten we ons op het verbeteren van de teamdynamiek en het behalen van gezamenlijke doelen.

2. Mindset, Vaardigheden en Gedrag

Onze programma’s zijn gericht op het ontwikkelen van de juiste mindset, vaardigheden en gedrag om de samenwerking binnen teams te verbeteren. We bieden maatwerk teamassessments en interventies om concrete uitdagingen in de dagelijkse praktijk aan te pakken en de actie-reactie cyclus te doorbreken.

3. TeamBOOST

De TeamBOOST is dé teamervaring die patronen doorbreekt en communicatie en samenwerking verbetert. Op een geheime locatie worden teams uitgedaagd om obstakels te overwinnen en samen een toekomstplan te maken. Met concrete doelen, heldere focus en gezamenlijk commitment gaan teams aan de slag, ondersteund door een teamcoach die hen blijft uitdagen en begeleiden.

Neem een kijkje.

Case Study | KPN Futureproof Customer Service (award winning)

Case Study | Luisteren naar onze klant (award winning)

Case Study | Customer Centricity is een keus

Onze filosofie.

Wij geloven dat teams de sleutel zijn tot het succesvol implementeren van de bedrijfsstrategie. Door mensen in beweging te brengen en hen te helpen eigenaarschap te tonen, creëren we een zelfredzame organisatie. Onze programma’s richten zich op het ontwikkelen van de juiste mindset, taal en gedrag, waardoor teams effectief bijdragen aan de organisatiedoelen.

Waarom EarlyBridge?

EarlyBridge combineert diepgaande kennis van teamontwikkeling met praktische oplossingen die direct impact hebben op je organisatie. Onze programma’s zijn afgestemd op de behoeften van je bedrijf en zorgen voor meetbare resultaten.

Time for change?

Investeer in de betrokkenheid van je medewerkers voor duurzame groei. Neem contact met Babette Koelemaij een vrijblijvende kennismaking.

babette.koelemaij@earlybridge.com
020 – 3413952